PEÑA FLAMENCA de UTRECHT


Iedere tweede zondag van de maand ben je welkom in de Peña Flamenca te Utrecht. Vanaf 17.00 uur totdat alle kelen schor zijn.  

Een Peña is een plaats waar liefhebbers elkaar ontmoeten. In dit geval hebben we het over een Peña Flamenca, dus een plaats waar flamenco muzikanten, dansers en zangers met elkaar op informele wijze muziek maken. Een Spaanse jamsessie dus! Iedereen is welkom om mee te doen of mee te genieten. 

Deze Peña is in 2004 opgericht door de gitarist Richard Nemeth en de danseres Karin Elich. Het is de oudste Peña in Nederland. En nu al bijna 10 jaar is en nog elke maand verrassend.
                                                                                                                                                                                                                      

                                                                                                                                                                                                                                   

eLe Restaurant

Tablao Flamenco Dinnershow

Danslessen en Cursussen

© Ele Spaans Tapas Restaurant (eLe Tío Fermín)