De KOK : SALVADOR REINE CORRERO

Geboren : Algeciras ( Cadiz )Volgens Salvador is koken als Flamenco. Voor hem zijn creativiteit en tradititie niet onverenigbaar, maar juist de twee essentiele ingredienten voor zijn Arte. Zijn kennis van de orginele Spaanse keuken en de virtuose beheersing van haar technieken zijn het rotsvaste fundament van zijn culinaire inventiviteit, zijn springplank naar het hogere. Een gerecht zal pas zijn keuken verlaten als het helemaal goed is, als alles helemaal klopt. En gevoel, beleving en presentatie horen daar net zo goed bij als de juiste ingredienten: ¡como el flamenco!


                         


                        

                     MIGUEL GARCERAN NIEUWENBURG


  Alba,Shara,Silvia      Silvia
         Irene,Shara

  Sarita


 Dario y Fermin Nuestro Gran Pepe
eLe Restaurant

Tablao Flamenco Dinnershow

Danslessen en Cursussen

© Ele Spaans Tapas Restaurant (eLe Tío Fermín)